Forårets smukt vellykkede aften gentages – nu med Sommelier Thomas Lysgaard som guide. Få bl.a. svar på
hvilken temperatur bobler, bør serveres i, og om champagne i virkelig skal slynges.
Øleksperten Jørgen Rüdinger vil med vid, humor & dyb kompetence føre os igennem en ølmenu bestående af 8 øl, og dertil en 4 retters specialkonstrueret menu fra Scene11’s køkken.
Med Thomas Lysgaard som Sommelier. Smagning om forgængelighedens drømmende luftighed. Programmet omfatter 8-10 vine & akkompagneres af en drømmende efterårsmenu.
Få ting er en bedre kombination end Jazz og Vino. Musikken flyder som vinen, og vinen smager som
musikken – fyldig og nuanceret. En aften i jazzmusikkens tegn, hvor vi sælger vin til specielle priser.
Med Thomas Lysgaard som Sommelier. Smagning om Det Vinøse Lykkejul. Hvordan kan vi gentænke begreberne ‘julevin’ og ‘julemad’? Smagningen bliver debutdagen for julesæsonens menu & vinmenu på Scene11.
Med Sommelier Thomas Lysgaard som fortællende guide til julefrokost på Scene11. Med levende pianojazzet julemusik hængende i rummet serveres det kolde og lune julebord som social dining samt tilpasset vinmenu.
Med Sommelier Thomas Lysgaard som fortællende guide til julefrokost på Scene11. Med levende pianojazzet julemusik hængende i rummet serveres det kolde og lune julebord som social dining samt tilpasset vinmenu.
Med Sommelier Thomas Lysgaard som fortællende guide til julefrokost på Scene11. Med levende pianojazzet julemusik hængende i rummet serveres det kolde og lune julebord som social dining samt tilpasset vinmenu.
Med Sommelier Thomas Lysgaard som fortællende guide til julefrokost på Scene11. Med levende pianojazzet julemusik hængende i rummet serveres det kolde og lune julebord som social dining samt tilpasset vinmenu.
Med Sommelier Thomas Lysgaard som fortællende guide til julefrokost på Scene11. Med levende pianojazzet julemusik hængende i rummet serveres det kolde og lune julebord som social dining samt tilpasset vinmenu.